کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید بازهم نوشابه های بحران زا

این نوشابه ها که متعلق به اسرائیل و شبکه های مالی یهود است با استفاده از نوعی روغن مخصوص خوک تهیه می گردد که به عنوان عصاره مخفی به این نوشابه ها افزوده می شود. یک پزشک ایرانی مقیم امارات و فعال در بخش تحقیقات این کارخانه طی نامه ای به روسای این کارخانه به آنها گوشزد می کند که شما با وجود مسلمان بودن چرا چنین تولیداتی را به مردم عرضه می کنید؟ این دکتر ایرانی همچنین می افزاید: در صورت اصرار بر استفاده از این روغن با زدن برچسبی بر روی این نوشابه ها به همگان اعلام کنید که در آن روغن خوک به کار رفته تا مسلمانان از خرید آن امتناع کنند. اما هشدارهای این محقق ایرانی نادیده گرفته شده و وی عاقبت از این شرکت اخراج می شود.

بر اساس این گزارش، این دانشمند کشورمان طی نامه ای به مقامات بهداشت و سلامت ایران همین موضوع را به آنها نیز اطلاع داده که اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

جالب اینکه مقادیر بسیار زیادی از این نوشابه ها از مبادی غیر رسمی جنوبی کشور وارد شهرهای نیمه جنوبی شده و سپس در شهرهای مختلف توزیع می شود. علت امتناع مسئولان از ممنوعیت توزیع این نوشابه و اخطار به مسئولان اماراتی همین ورود غیر رسمی این نوشابه ها به کشور می باشد.

 

«رانی» نخوريد!

در حالی كه آبمیوه «رانی» بخش قابل توجهی از بازار نوشيدنی‌های ایران را در اختیار خود گرفته و هر روز به جمع مشتریان این آبمیوه افزوده می‌شود، مراجع علمی از غیربهداشتی بودن این آبمیوه خبر می‌دهند.
به گزارش خبرنگار شریف نیوز، شركت «رانی» در عربستان سعودی واقع است و هیچ مجوزی برای واردات آن به ایران وجود ندارد و طبق گزارش سازمان بازرسی كل كشور، آب‌ميوه رانی قاچاق می‌باشد.
شرکت رانی، اسانس و ذرات خشك میوه را ـ كه در صنعت آب‌میوه به آن‌ها «پالپ» گفته می‌شود ـ از كشورهای دیگر وارد کرده و اسانس و پالپ را به آب اضافه كرده و آبمیوه تولید می‌كند. ذرات معلقی که در آبمیوه مشاهده می‌شود، دلیلی بر تازگی آن نیست، بلکه تازگی ظاهری «رانی» به علت وجود ماده‌ای به نام «بنزوات سدیم» می‌باشد.

همچنین طبق گزارش یک موسسه معتبر، با آزمایش چند قوطی آب‌میوه رانی در یكی از آزمایشگاه‌های كشور، نتایجی كه برای قوطی حاوی نكتار انبه رانی به دست آمده حاكی از این است كه این قوطی مقدار 96.2 ppm بنزوات سدیم دارد و همچنین مقدار بنزوات سديم در شیشه نكتار موز، 263 ppm می‌باشد.
بنزوات سديم، ماده‌ی است که در صنعت مواد غذایی به عنوان نگهدارنده کاربرد دارد. از این ماده به میزان بسیار کم در سس مایونز و نوشابه استفاده می‌شود ولی طبق گزارش اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استفاده از این ماده در هر نوع آب‌میوه غیرمجاز است. علت غيرمجاز بودن استفاده از بنزوات سديم در آب‌ميوه اين است كه آبميوه به صورت گرم در قوطی ريخته و پر می‌شود و به دلیل واكنش‌هایی که بنزوات سدیم در حرارت انجام می‌دهد، استفاده از آن ممنوع می‌باشد؛ اما در نوشابه‌ها به اين دليل كه نوشابه به صورت سرد پر می‌شود، استفاده از اين ماده مجاز است.

گفتنی است، با توجه به محرز بودن عدم رعایت حداقل استانداردها در آبمیوه «رانی» و اطلاع برخی دستگاه‌های مسئول، هنوز معلوم نیست که چگونه این آبمیوه در این سطح گسترده به کشور وارد و توزیع می‌شود.

 


ن : گروه سیب
ت :