کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید مضرات گوشت
پروفسور راشمي سينها از مركز ملي سرطان آمريكا معتقد است كه يافته‌هاي اخير علمي توصيه تمامي گروه‌هاي فعال در زمينه سلامت و بهداشت را تأييد مي‌كند كه مصرف بي‌رويه گوشت‌‌هاي قرمز و فراوري شده باعث افزايش خطر ابتلا به سرطان مي‌شود.

نتايج مطالعه‌اي 10 ساله كه توسط محققان آمريكايي انجام شده نشان داده مرداني كه به‌مدت 10 سال هر روز يك همبرگر 100 گرمي يا معادل آن گوشت قرمز مصرف كرده‌اند 22 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان و 27 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ در اثر بيماري‌هاي قلبي قرار مي‌گيرند.

 اين ارقام در مقايسه با افرادي است كه در هفته فقط 140 گرم گوشت قرمز مصرف كرده‌اند. زناني كه مقدار زيادي گوشت قرمز مصرف مي‌كنند 20 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان و 50 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از بيماري‌هاي قلبي قرار دارند.

اين آمار و ارقام در مورد گوشت‌هاي فراوري شده كمي پايين‌تر از گوشت قرمز بود. به‌طور كلي در اين تحقيق افرادي كه مقدار بيشتري گوشت سفيد اعم از مرغ يا ماهي را در رژيم غذايي خود گنجانده بودند كمتر در معرض خطر مرگ بودند.

در اين مطالعه محققان بيش از 545هزار نفر در رده سني 50 تا 71 سال را به‌مدت 10 سال از نظر الگوي غذايي مورد بررسي قرار دادند. در پايان دوره 10 ساله 70 هزار نفر از اين تعداد از دنيا رفته بودند. درعين حال محققان ساير عوامل خطر نظير كشيدن سيگار و سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان را نيز در نظر گرفته بودند.



:: موضوعات مرتبط: نکاتی که هنگام رژيم غذايي بايد رعايت کنيم
ن : گروه سیب
ت :