کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید پيشگيرى در آشپزی

1ـ براى پختن كيك و يا پيتزا و ديگر غذاهائى سرخ كردنى در فر، بجاى اينكه سينى فر را چرب كنيد در آن كاغذ مخصوص بگذاريد.

2ـ حرارت فر را بيشتر از ۲۰۰ درجه نكنيد. بعنوان مثال از برشته شدن حاشيه ى پيتزا بشدت پرهيز كنيد. در صورت برشته شدن آن، حاشيه برشته شده را مصرف نكنيد.

3ـ سيب زمينى را هيچگاه در يخچال نگهدارى نكنيد.

4ـ سيب زمينى هائى كه كمى لك پيدا كرده اند، مطلقاً براى سرخ كردن مناسب نيستند.

5ـ نانهاى تُست را يا تست نكنيد و يا با درجه حرارت كم و با زمان كوتاه تست كنيد.

6ـ قبل از استفاده و پخت سيب زمينى، سيب زمينى را پوست كنده و لااقل بمدت يكساعت در آب قرارشان دهيد. آب، قند موجود در سيب زمينى را به خودش جذب كرده و به اين طريق احتمال تشكيل آكريلاميد پايين مى رود.

7ـ شما مى توانيد حتى اگر سيب زمينى را در آب نگذاشتيد آنرا قبل از سرخ كردن آب پز كنيد. سيب زمينى آب پز شده در هنگام سرخ كردن از خود آكريلاميد توليد نمى كند.

8ـ براى سرخ كردن بجاى روغن مايع و يا جامد، از مارگارين استفاده كنيد. مارگارين آب را در خود نگه داشته و سبب مى شود كه روغن بيش از حد داغ نشود.

9ـ سيب زمينى را حتماً كوتاه سرخ كنيد و آنرا طلائى از روى آتش برداريد. سيب زمينى هرچه بيشتر سرخ و برشته شود ميزان آكريلاميد موجودش بالاتر مى رود.

10ـ تا حد امكان براى سرخ كردن سيب زمينى ها، آنان را كلفت برش دهيد، زيرا هرچه سيب زمينى ها باريكتر باشد امكان ايجاد آكريلاميد در آن بالاتر مى رود.

 


ن : گروه سیب
ت :