کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید چيپس
مصرف انواع خوراكي‌ها، خصوصا چيپس و پفك در ميان كودكان دبستاني به طور نگران كننده‌اي در حال افزايش بوده و اين درحالي است كه آمار نشان مي‌دهد شاخص توده بدني (BMI) تعداد زيادي از آنها نيز از حد مجاز گذشته است.
 شايد مصرف پفك در يك شخص نسبتا لاغر، حداقل در سنين كودكي عارضه‌اي ايجاد نكند اما تجمع نمك و ساير مواد مضر دركليه يك فرد چاق، حتي در خردسالي، مي‌تواند آسيب جبران ناپذيري به سلامت كليه وارد و نهايتا فرد را مبتلا به فشارخون سازد.
جايگزين كردن مواد طبيعي خصوصا ميوه و سبزيجات در رژيم غذايي كودك را بهترين روش تعديل مواد خوراكي دريافتي است.  آنتي اكسيدان ها و فيبرهاي موجود در اين مواد طبيعي، مي‌تواند با پسمانده‌هاي مضر ناشي از پفك و ساير خوراكي‌ها مقابله كند و اثر سوء آنها را به حداقل رساند.
از خانواده‌ها ميخواهيم تا حد امكان از مصرف انواع خوراكي‌هاي فاقد خاصيت غذايي (چيپس و پفك) توسط كودكان، جلوگيري كنند؛ زيرا توقف رشد كودكان نيز از ديگر عوارضي است كه مي‌تواند در درازمدت به سلامت استخوان‌ها واندام‌هاي حياتي فرد آسيب برساند.
ن : گروه سیب
ت :