کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید بازار مکاره غذایی و لزوم توجه به سلامت غذا
فرق ماهی تازه با ماهی مانده و فاسد

ماهی تازه
علائم ظاهری ماهی تازه ماهی  مانده ماهی فاسد
جلا ظاهری درخشنده و شفاف بدون درخشندگی (كدر) فاقد درخشندگی- كدر و تیره
آبشش قرمز روشن و عاری از ماده لزج آبشش بی‌رنگ و به راحتی كنده می‌شود قهوه‌ای تیره و مملو از مواد لزج
چشم شفاف، روشن و درخشان كدر و فرورفته گود و فرورفته
سرپوش آبششی كاملا برجسته و بسته باز و بلند شده- بسته نیست كاملا باز
فلس ها درخشان، براق و محكم به بدن چسبیده كدر و به راحتی از پوست جدا می‌شود سست و نرم، به راحتی كنده می‌شود
بو طبیعی و عاری از بوی گندیده بوی زننده بوی گندیدگی و غیرطبیعی
دهان بسته است باز است باز است
دیواره شکمی محكم دارای قابلیت ارتجاعی كافی به حالت خوابیده درآمده شكم خمیری شكل، به راحتی پاره می‌شود
خون خون محوطه شكمی روشن و بدون بو خون تیره – كمی بوی غیرطبیعی دارد قهوه‌ای رنگ – بوی تعفن
غوطه وری در آب فرو می‌رود شناور در آب شناور در آب
عضلات محكم و ارتجاعی – محکم به استخوان چسبیده است – اثر انگشت روی عضله نمی‌ماند عضلات نرم است و به آسانی از استخوان جدا می‌شود – اثر انگشت می‌ماند    پلاسیده، پژمرده و شل – در اثر فشار انگشت بر روی عضله، فرورفتگی ایجاد می‌شود

ن : گروه سیب
ت :