معجزه آویشن و زنجبیل برای پیشگیری و درمان "آنفلوآنزا
نوشیدن دمکرده آویشن و زنجبیل مانع شیوع، گسترش و شدت یافتن آنفلوآنزا است.
اگر یک قاشق غذاخوری آویشن را با یک تکه زنجبیل مانند چای 20 دقیقه با حرارت ملایم دم کنیم و سپس با کمی عسل یا نبات میل کنیم، بسیار میتواند برای پیشگیری از آنفلوآنزا مفید باشد و در صورت ابتلا، بیمار باید تا روزی سه بار از این دم کرده را میل کند تا شدت بیماری کم شود.
سردیها و خنکیها برای این بیماری بسیار بد است، افراد مبتلا به آنفلوآنزا باید از مصرف زیاد لبنیات یا مرکبات اجتناب کنند همچنین باید توجه داشت که حجامت مناسب نیست.
کاهش سرفههای خشک در آنفلوآنزا تا یک ماه طول میکشد که ترکیب عسل، آب گرم و آبغوره هر 12 ساعت درمان آن است.
در این بیماری بخور گرم با فاصله از کودکان ایرادی ندارد ولی بخور سرد با توجه به ضرر رطوبت و نمناک شدن بدن توصیه نمیشود.
پس از بهبود آنفلوآنزا، در بدن ضعف ایجاد میشود که مقدار کمی پودر دارچین به همراه عسل و آب گرم قبل از هر صبحانه و شام کمککننده است.