
علاوه بر توجه به نوع ظروف يكبار مصرف, درجه حرارت و كاربرد آنها توجه داشته باشد كه هرگز در ظروف يكبار مصرف پليمري كه منشاء نفتي دارند مواد غذايي گرم يا پرچرب, مواد ترش و اسيدي نگهداري نكنيد. بنابراين براي ترشي انداختن ترشي و يا نگهداري ترشي, سركه و ساير مواد اسيدي به مدت طولاني از اين ظروف استفاده نكنيد. چرا كه به شدت سرطان زا هستند. بنابراين توصيه مي شود كه ظروف شيشه اي را جايگزين آن نماييد. هم چنين توجه داشته باشيد كه در هنگام خريد با در نظر گرفتن تمام موارد فوق , ظروف يكبار مصرف را ازنوع مرغوب آن خريداري كنيد. در هنگام خريد توجه داشته باشد كه در سطح داخلي ظرف رگه هاي مواد پلاستيكي وجود نداشته و سطح داخلي و خارجي ظرف يكدست و يكنواخت باشد. به طور مثال در مورد ظروف غير فومي نبايد قسمتي از آن روشن تر و قسمت ديگر تيره تر باشد. هم چنين رنگ ظروف بايد سفيد روشن باشد. ظروفي كه رنگ ها سفيد تيره و يا كرم رنگ است ممكن است پلاستيك آنها نامرغوب و يا بازيافتي باشد. هم چنين سعي كنيد كه كمتر از ظروف پلاستيكي رنگي استفاده نماييد. چون ضمن اين كه به علت رنگ آن كمتر مي توانيد مرغوبيت پلاستيك آن را بررسي كنيد خود مواد رنگي نيز مي تواند با مواد غذايي واكنش نشان دهد و توليد تركيبات مضر براي سلامتي را نمايد.
به اين سوال پاسخ دهيد: شما در طول روز از چه تعداد ظروف يكبار مصرف استفاده مي كنيد؟
استفاده مكرر از ظروف يكبار مصرف پلاستيكي كه بسيار با زندگي هاي امروزه ما عجين شده است سبب تجمع تدريجي مواد سمي و سرطان زا در بدن ما مي شود كه نتيجه آن در دراز مدت بروز انواع سرطان هاست. ضمن اين كه اين ظروف قابل بازگشت و ورود به چرخه طبيعت نيستند. بین 300 تا 500 سال طول مي كشد تا شاید روزي این ظروف پلاستيكي و نايلوني كه به ازاي هر قلم خريد به شما داده مي شود, تجزیه شوند. با توجه به وسعت استفاده از اين نوع ظروف خيلي زودتر از اين زمان ما با بحران جمع آوري اين ظروف مواجه شده و هستيم
بنابراين توصيه مي شود در استفاده هاي خانگي از ظروف چيني, شيشه اي و ساير انواع ظروف به جاي ظروف يكبار مصرف پلاستيكي استفاده شود. براي توزيع چاي يا شير به جاي ليوان هاي يكبار مصرف پلاستيكي از ليوان هاي يكبار مصرف كاغذي استفاده شود.